«Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ στο Από Μηχανής Θέατρο

«ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ» του ΧΑΙΝΕΡ ΜΥΛΛΕΡ έως 28/4 στο Από Μηχανής Θέατρο

«Κάθε λέξη ανοίγει μια πληγή, κάθε χαμόγελο αποκαλύπτει κι έναν κυνόδοντα».

Ο Θανάσης Σαράντος (Βραβείο Σκηνοθεσίας - ερμηνείας Κάρολος Κουν 2023) βουτά στον σαγηνευτικό κόσμο του Χάινερ Μύλλερ (Heiner Muller), σκηνοθετώντας το πιο εμβληματικό έργο του, το «Κουαρτέτο». Ένα κείμενο αντισυμβατικό, μια κωμική τραγωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις και την αυτοκαταστροφή των δυτικών κοινωνιών.

Από 6 - 28 Απριλίου νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων 

Το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ στο Metropolitan

 Ο Θανάσης Σαράντος (βραβείο Κάρολος Κουν σκηνοθεσίας 2023)  βουτά στον σαγηνευτικό κόσμο του Χάινερ Μύλλερ (Heiner Muller), σκηνοθετώντας το πιο εμβληματικό έργο του, το «Κουαρτέτο». Ένα κείμενο αντισυμβατικό, μια ιλαροτραγωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις και την αυτοκαταστροφή των δυτικών κοινωνιών.

Προσφορά προπώλησης για αγορές έως 30/4: 15€

Το Βραβείο σκηνοθεσίας και ερμηνείας Κάρολος Κουν 2023 στον Θανάση Σαράντο

Ο Θανάσης Σαράντος απέσπασε το μεγάλο Βραβείο «Κάρολος Κουν» Σκηνοθεσίας Ελληνικού Έργου για τον «Οιδίποδα Τύραννο», καθώς και για την ερμηνεία του ομώνυμου ρόλου.


Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή: «Η παράσταση της τραγωδίας στο Από Μηχανής Θέατρο αποκάλυπτε μια επεξεργασμένη κοπιώδη ανάλυση την οποία επέβαλε το ίδιο το έργο και η ερμηνεία του επώνυμου ρόλου σμίλευε αδρά τον αλαζόνα άνδρα που αναζητώντας την αλήθεια για τον άνθρωπο παγιδεύτηκε από το ίδιο το μυαλό του και προδόθηκε από τη μοίρα».